μας περιγράφει η Nancy Sevier

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία του Toast, ενός άτυχου ferret που ευτυχώς έπεσε στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων και κατάφερε να φύγει από την ζωή αξιοπρεπώς!

Η ιστορία μας ξεκινά πριν μερικά χρόνια στο Τέξας.
Κάποιοι »άνδρες» επιχείρησαν να κάψουν ζωντανό τον μικρό Toast. Ναι, όπως αυτές οι ιστορίες και τα βίντεο που βλέπουμε στο facebook κατά καιρούς με διάφορα »ΤΕΡΑΤΑ» που κακοποιούν εσχάτως τα άμοιρα ζωάκια, έτσι, για να διασκεδάσουν!
Όταν κατάφεραν και έσωσαν επιτέλους τον μικρό, τον μετέφεραν στον κτηνίατρο. Ο γιατρός έκανε ο, τι μπορούσε αφιλοκερδώς μια και δεν ήταν σίγουρος εάν ο Toast θα τα καταφέρει.
Τα πατουσάκια του ήταν παραμορφωμένα από τα εγκαύματα και η ουρίτσα του επίσης, αλλά ευτυχώς κατάφερε να επιζήσει!
Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει βρει τους εγκληματίες..

Ο Toast μεταφέρθηκε σε εμένα και τότε του ξεκίνησε υδροθεραπεία ώστε να τονωθούν οι μύες των ποδιών του. Εν τέλει, κατάφερε να επανακτήσει την δύναμη του και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί πάλι τα ποδαράκια του. Παρά τις αδυναμίες του, είχε το πιο γλυκούλι μικρό πηδηματάκι όταν ήταν χαρούμενος και έπαιζε.

Ο Toast, συνέχισε την ζωή του ως Therapy Ferret. Δηλαδή, τον πήγαινε επισκέψεις σε σχολεία, σε νοσοκομεία, σε γηροκομεία, σε σπίτια με βαριά αρρώστους ανθρώπους, κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις και δώρισε σε πολλούς ανθρώπους απλόχερα ευτυχία με το φατσάκι του!

Ήταν ο πρεσβευτής του Ferret Shelter μου, αλλά δυστυχώς απεβίωσε από καρκίνο..
Η ιστορία του προβλήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ και ενέπνευσε πολλούς!
**Το όνομά του προήλθε από το περιστατικό που του συνέβη!

Ευχαριστούμε την Nancy που μας παραχώρησε την ιστορία της.
Thank you Nancy!

* photos by: Nancy’s personal archive/ Fuzzy Friends Rescue and Shelter *

The following two tabs change content below.
Χέλενα Αντρέικο
Γεννημένη το 1996. Απέχω από την κρεατοφαγία από το 1999. Ασχολούμαι με την τέχνη (tattoo artist, DIY crafting κ.λ.π.). Τα τελευταία 5 χρόνια έχω αφιερωθεί στην φιλοζωία και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων. Κατέχω ferrets εδώ και 3 χρόνια και πάντα ήλπιζα να δημιουργηθεί μια κοινότητα που να στεγάζει όλους τους Έλληνες farents μια και εγχωρίως δεν είναι καθόλου διαδεδομένα. Έτσι, βρέθηκαν στον δρόμο μου και άλλοι ferretοπαρμένοι και ξεκινήσαμε να χτίζουμε το 2014 αυτό που σήμερα ονομάζουμε Greek Ferret Club. Ελπίζω να εξελιχτούμε γρήγορα σε όμιλο και να καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τις Μουστελίδες σε πανελλαδικό επίπεδο.
Χέλενα Αντρέικο

Latest posts by Χέλενα Αντρέικο (see all)

 •  
  9
  Shares
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •